Om oss

En byrå som bryr sig

En webbyrå med fokus på att leverera värde. Vi är en kreativ digital byrå som prioriterar att ge våra kunder maximalt värde och en enastående kundupplevelse. 

+300

genomförda projekt

5/5

i kundbetyg

250%

tillväxt

2021

grundades bolaget

Vi vill inte bli Sveriges största byrå.

Vi vill ha Sveriges nöjdaste kunder.

Hos oss på Infront Media kommer kunden alltid vara viktigast. Vi vet att våra samarbetspartners alltid bör stå i fokus och prioriteras. Därför strävar vi för att leverera maximalt värde och en enastående kundupplevelse. 

”Infront Media har hjälpt oss att ta fram vår (TB-Groups) nya superfina hemsida. Vi är så nöjda, de mötte alla våra önskemål och var extremt snabba i all kommunikation. Väldigt tillmötesgående och hjälpsamma! Kan starkt rekommendera!”

Hanna E.
TB-Group AB

”Väldigt lyhörda och flexibla, jobbade på tills vi var helt nöjda!
Även mycket hjälpsamma när vi skulle lära oss att hantera den nya sidan.”

Fredrik H.
Säljkompetens AB

”Jag är mycket nöjd med vår nya hemsida som Infront tog fram. Vi hade ett antal arbetsmöten och mailade content och jag känner att de på ett mycket bra sätt lyssnade in det uttryck vi vill att vår hemsida ger med sin layout, formspråk, färg och text. ledai.se”

Thomas N.
Ledai AB

”Bra och professionell service med mycket bra slutresultat. Lätt att få svar på frågor och snabb kommunikation.”

Jonas W.
Northland Elite Performance

”Supernöjd!! Proffsigt utfört arbete kryddat med en stor dos vänlighet, service och tålamod! :)”

Joanna S.
Happy Well

”Mycket nöjd med nya hemsidan/Intranät som Infront hjälpt oss att ta fram. Lyhörda och lätta att ha att göra med.”

Fredrik F.
Telehantering AB

Våra värderingar

100% Kundnöjdhet

Hos oss på Infront Media kommer kunden alltid vara viktigast. Vi vet att våra samarbetspartners alltid bör stå i fokus och prioriteras. Därför strävar vi för att leverera maximalt värde och en enastående kundupplevelse. 

Kvalitet

Vi kompromissar aldrig med kvalitén. På Infront Media drivs vi av att leverera hög kvalité till dig som kund. Hos oss får du en trygg samarbetspartner som alltid kommer att ta sitt ansvar.

Nytänk

För oss på Infront Media är det viktigt att alltid ligga i framkant. Vi utmanar därför oss själva konstant för att leverera innovativa lösningar för dig som kund. Vi tänker utanför boxen och gör det lilla extra för att våga vara lite unikare, lite bättre.

Vill du boka ett webbmöte och se en gratis designskiss?

Boka in en demo med oss så tar vi fram en designskiss på en uppgraderad version av din hemsida. Det finns inga förbindelser att välja oss som leverantör och det kostar ingeting att få en skiss. Boka din webbdemo redan idag.